MARKEDSUTVIKLING – 17

Smart Construction Cluster arbeider med å synliggjøre klyngen og medlemmene på nasjonale og internasjonale messer og konferanser. I 2017 har vi markedsført klyngen og medlemmer på følgende nasjonale events:


8/6 Digitalisering av Byggenæringen (Computerworld Events) 

Her var vi gullsponsor, hadde vi messens største og mest besøkte stand, holdt fire  innlegg om digitalisering. Vi deltok med en full VR Cave og medlemmene SmartDok, Verte Arkitekter og Landskap, ElTele viste sine digitalisering og visualiseringstjenester. To finske selskaper fra Smart Construction Cluster i Oulu, UKI  Arkkitehdit OY og Collaprime OY holdt innlegg og presenterte det norsk finske samarbeidet rundt utvikling av teknologi, metodikk og kontraktsformer knyttet til å kunne levere Digitale Tvillinger og realisering av en digital planprosess; Digital Byggeplass.

Les mer om deltakelsen her.


Bygg Reis deg 17  18-21/10 -17

Smart Construction Cluster med norske og finske medlemmer har videreutviklet messedeltakelsen sin og på invitasjon viser og presenterer vi igjen deler av teknologien, metodikken og erfaringene med bruken av visualisering og samhandlingssentre. Med oss har vi igjen  vår finske partner Collaprime og deres VR Cave og samhandlingsrom og igjen deltar flere av våre medlemmer. Dette inngår i Bygg Reis deg sin «Digital Arena» på et eget område på utstillingsområdet.