Daglig leder i boligmappa.no på Byplanforum-møte

Frokostmøte 23/8 i regi av Smart Construction Cluster presenterer Boligmappa.no som et eksempel på en helt ny digital tjeneste der mange ulike selskaper i bygg og anleggsbransjen samarbeider digitalt, og der dokumentasjonsjobben blir enklere og billigere for alle, og resultatet mye bedre for oppdragsgiver/eier. I den digitale byggmappa samles offentlig informasjon, dokumentasjon fra kvalifiserte håndverkere og eieren selv.
En ny undersøkelse viser at du kan tjene mer penger på boligsalget dersom du kan dokumentere at håndverkerarbeidet er gjort av kvalifiserte fagfolk. Det norske samfunnet kan spare 2,2 milliarder kroner de neste fem årene ved å digitalisere boliginformasjon. Færre boligtvister og erstatningssaker er en viktig del av samfunnsgevinsten.

Vårt formål er å gi boligeiere tilgang på viktig boligdokumentasjon digitalt. Det vil alle tjene på,

sier Per-Christian Svendsen, daglig leder i Boligmappa.no. Tjenesten har nå 300. 000 brukere og vokser raskt. Også Norges største boligprodusent, Mestergruppen, har inngått en langsiktig samarbeidsavtale.
Smart Construction Cluster og Byplanforum gleder seg til å høre mer om dette da Boligmappa.no og Per-Christian Svendsen er tilgjengelig for en prat etter seminaret som går 23/8 08:15-10 i Kunnskapsparken. Alle som utvikler og bygger leiligheter i Alta bør ta turen innom frokostmøte.

Snart vil alle ha digital dokumentasjon lett tilgjengelig som en del av sitt kjøp, sier Tor-Arne Bellika, i klynge ledelsen