Kurs i dokumentasjon av bærekraftige bygg

(Tekst: Byggalliansen.no)

Byggmesterforbundet Nord inviterer medlemsbedrifter og andre aktører i byggenæringa til BREEAM-NOR innføringskurs i Alta 15. januar 2020.

BREEAM-NOR innføringskurs er en norsk versjon av BREEAM Awareness day, BRE Global Ltd. Kurset vil først og fremst være nyttig for de som jobber med et BREEAM-prosjekt eller vurderer å utvikle bygg i tråd med BREEAM.

Kurset vil gi deg en grunnleggende forståelse av prinsippene i BREEAM, etterfulgt av en mer detaljert gjennomgang for å forstå hvordan prosjektets potensial kan maksimeres. Målet med kurset er å gi innsikt i emnene som må tilfredsstilles for å oppnå en BREEAM-klassifisering og kunnskap om den tidslinjen som reduserer kostnadene for de energi- og miljøtiltak som kreves i BREEAM. Kurset er obligatorisk for de som ønsker å videreutdanne seg til BREEAM-NOR AP.

BREEAM-sertifisering er en effektiv måte å sikre at man får miljøkvaliteter i et bygg. Mange byggherrer, særlig innenfor offentlig sektor, etterspør BREEAM-sertifisering på nye bygg.

Kursholder er Viel Sørensen fra Grønn Byggallianse.

Vi oppfordrer alle interesserte til å benytte sjangsen nå når kurset går lokalt. Inviter også med andre bedrifter dere mener bør delta på dette.

Agenda og mer info på Grønn Byggallianse sine nettsider.