Lanserer tettere samarbeid med BuildingSmart

Smart Constructions daglige leder Tor Arne Bellika holdt et av hovedinnleggene på buildingSMART konferansen 2018 i Oslo tirsdag 17/4 for over 200 deltakere fra hele landet.

Her presenterte han klyngens arbeid og hvordan et utvidet samarbeid skal gjøre en rekke av tjenestene som buildingSMART tilbyr mer tilgjengelig for Smart Construction Clusters medlemmer både i Alta, i Tromsø og etterhvert i BA-klynger over hele landet.

“Digitalisere sammen”

Tema for konferansen i år var nettopp “Digitalisere sammen”. Daglig leder  i buildingSMART Norge, Anstein Skinnarland ser at klyngeprosjekter er et viktig verktøy i digitaliserings prosessen og arbeidet med å samle regionene. BuildingSMART har bygget seg kraftig opp i 2016 til 2018, og fremover vil samarbeidet med regionale BA-klynger bli enda viktigere for å nå ut til den regionale byggenæringen med deres «Digitalisere sammen»-tjenester.

Dokumentasjon

Dersom dere ikke hadde muligheten til å være tilstedet på årets konferanse kan man nå finne de direktesendte videoene av innleggene på buildingSMART sine Facebook sider.