Invitert til å signere Bygg21 Signaturen under Arendalsuka

Smart Construction Cluster var invitert til lanseringen under Arendalsuka som en av de 8 første signatørene og  fikk  presentert klyngeprosjektet og vårt bidrag og ekstraforpliktelser for viktige aktører i BA næringen i Norge. 

Bygg21 er en felles satsning mellom bygg og -eiendomsnæringa og statlige myndigheter hvor målet er å realisere bygg- og eiendomsnæringens potensiale innenfor produktivitet og bærekraft. Og bakgrunnen for kampanjen er at prosjektet har nå lagt frem en rekke veiledninger og beste praksis anbefalinger, og gjennomfører i høst kampanjen Bygg21 Signaturen for å få viktige aktører til å ta i bruk «beste praksis». 

Les også: SCC, UiT og Alta Kommune fikk beste praksishammeren

Anbefalingene fra Bygg21 har blitt til gjennom en kjempedugnad der over 100 dyktige fagfolk fra alle deler av bygge- og eiendomsnæringen har deltatt. Jeg håper samtlige virksomhetsledere i næringen er sitt ansvar bevisst og signerer på bygg21signaturen.no

– Monica Mæland, kommunal- og moderniseringsminister i en kommentar til Byggeindustrien.

PÅ BILDET: Tor Arne sammen med de øvrige signatørene som også har forpliktet seg til å gjøre sitt for å implementere beste praksis innen sitt felt. (FOTO: Arve Brekkhus/Byggeindustrien)

Skal samle den regionale næringen

Vi har forpliktet oss til å samle alle de ulike regionale BA relaterte klyngene under Bygg Reis deg 16.-19. oktober, og sammen diskutere klyngenes bidrag til at Norges største distriktsnæring tar i bruk anbefalingene.