PROGRAMVARE SOM GJØR PLANLEGGINGSFASEN MER EFFEKTIV

Finnmakskonferansen inviterer til LINK 1. og 2. september i Alta. Her blir det et variert og spennende program med blant annet workshop og speeddating med tema digitalisering og næring – her møter vi Alta Kommune og Eltele som deler sine erfaringer.

Ekstra spennende for byggenæringen er at LINK får besøk av Harri Majala fra G-Builder i Oulu som skal holde et innlegg om visualisering av nye byggeprosjekter allerede i planleggingsfasen, og vil også demonstrere sin software i pausene.

Her vil det være mange muligheter for byggenæringen og gjøre nye bekjentskap og få med dere dagsaktuelle innlegg om blant annet markedsføring i sosiale medier, digitalisering, bærekraft og gründerskap.

Utvidet påmeldingsfrist til 28.august.

Meld dere på her: www.linkkonferansen.no

Harri Majala er gründer og direktør av selskapet GBuilder – et finsk software-selskap som er lokalisert i Oulu. Selskapet ble etablert i 2013 og var først ute med å interegre byggeinformasjonsmodellering (BIM), webbasert brukergrensesnitt og dynamiske 3D-modeller i en sømløs programvare. Selskapet er stadig i utvikling og utvikler nye produkter og funksjoner som brukerne ikke ennå vet at de trenger.

( Hentet fra www.link.no )