Nytt medlem og spennende samarbeidsprosjekt

Tore Wæraas kunne i dag bekrefte at Kunnskapsparken Alta AS, melder seg inn i Smart Construction Cluster. Kunnskapsparken Alta blir klyngens første medlem innenfor privat eiendomsutvikling og vi gleder oss over å ha de med på laget fremover!

En del av medlemskapet innebærer også en omfattende partnerskapsavtale/samarbeidsavtale mellom klyngen og Wæraas & co, der Byggetrinn 3 i Kunnskapsparken i Alta sentrum skal utvikles til et internasjonalt kompetansesenter for den digitale visuelt drevne BA næringen.

(Les mer om hva dette dreier seg om her.)

Åpner dørene for lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter

Byggetrinn 3 skal være klar om 2 år og med sine 2 400 m2 vil man kunne ønske mange flere lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter velkommen til å utvikle BA næringen i Alta. Den første internasjonale teknologibedriften som skal inn i byggetrinn 3 er nå klar. Selskapet har en Norgesatsning med etablering av hovedkontor i Alta.

Illustrasjon: Verte Landskap & arkitektur AS tegninger av Byggetrinn 3

Verte Landskap og arkitektur - Byggetrinn 3

Illustrasjon: Verte Arkitektur & Landskap

Visualiseringssenteret i Arktis (ViA) versjon 2.0 blir kjernen i byggetrinn 3. På Bygg Reis Deg messen i Oslo 16.-19. oktober viser vi sammen med UiT, Alta Kommune, SmartDok, Kunnskapsparken Alta AS og flere lokale og internasjonale partnerne fremtidens digitale visuelt drevne BAE næring.

Sett av datoen 16 og 17. oktober – det blir en spennende reise inn i den digitale fremtiden.